köpa Sildenafil Citrate i sverige flashback Hyvät SEKY:n jäsenet,

this content Vuodenkierrossa on käsillä yksi luonteva pysähtymisen ja ajattelemisen aika: päivä on lyhimmillään, vietetään joulua ja aivan kohta kalenterissa alkaa uusi vuosi.

i thought about this Toivottavasti jokainen ennättää hiukan hengähtää, ehkä hiukan miettiä mennyttä, suunnitella ja saada voimia tulevaan.

http://ithu.se/artikel-om-oer-projektet-i-tidskriften-sciecom SEKY:n vuosi 2016 on ollut vauhdikas. Olemme aloittaneet strategiatyöskentelyn, jota jatkamme ja saamme päätökseen ensi vuonna. Samoin toteutamme heti vuoden vaihteen jälkeen kyselyn teidän keskuudessanne, saadaksemme tietää mielipiteenne ja ajatuksenne SEKY:n toiminnasta ja sen kehittämisestä.

follow site SEKY on järjestänyt perinteisen seminaarimatkan Viroon, tänä vuonna yhdessä Uudenmaan Yrittäjien kanssa. Matka oli erittäin intensiivinen, onnistunut ja informatiivinen. Varmaa on, ettei seminaarimatkailu ole vanhanaikaista yhdessäoloa vaan siihen käytetty aika maksaa itsensä takaisin syvällisenä ja ajankohtaisena tietona ja kontakteina. Marraskuussa kuulimme Teknologiateollisuuden näkemyksen verouudistuksesta ja Viron verotuksesta. Joulukuussa Suomen ja Viron suurlähettiläämme yhdessä jäsentemme kanssa kävivät pyöreän pöydän keskustelua Suomen ja Viron näkymistä.

here Ensi vuosi on tärkeä vuosi Suomen historiassa ja sitä seuraava vuosi 2018 tärkeä vuosi Viron historiassa. Maamme täyttävät peräjälkeen 100 vuotta.

SEKY tulee olemaan vahvasti mukana FinEst 200 – tapahtumissa. Tulemme järjestämään seminaareja, mm. aiheista Itämeren poliittinen tilanne ja Viron talous. Tarkoituksenamme on tuottaa jäsenistöllemme tietoa ja kontakteja talouden saralla.

SEKY on jäsenistönsä asialla muuttuvassa maailmassa. Tarjoamme ajassa uudistuvan platformin jäsenistölle verkottua ja hankkia tietoa maidemme taloudesta ja tilanteessa. Tarkoituksemme on lisätä näkyvyyttä keskuudessanne ja myös ulkoisesti perinteisen tiedottamisen ulkopuolella digitaalisesti.

Haluan kiittää jäsenistöä ja hallitusta kuluneesta vuodesta, joka on ollut allekirjoittaneelle ensimmäinen vuosi puheenjohtajana. Samalla toivotan itse kullekin mieleistään joulun ja vuodenvaihteen aikaa.

Lenina Rautonen
SEKY:n puheenjohtaja